Slimme verlichting laten plaatsen

Wil je jouw nieuwe of huidige woning van professionele en gebruiksvriendelijke verlichting voorzien? Wij van Elektro4u werken met de slimme LED verlichting van diverse merken, waardoor wij kunnen voldoen aan ieder zijn of haar verlichtingswens.

Het uitgebreide assortiment bestaat uit onder andere wandlampen, hanglampen, plafondlampen en zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten.

Het assortiment is zeer groot en veelzijdig, waardoor wij zowel restaurants, hotels, woningen en andere gebouwen kunnen helpen bij het vinden en installeren van de gewenste lichtpunten en verlichting.

Slimme verlichting laten plaatsen

Daarnaast zijn de slimme verlichtingssystemen volledig gemaakt van kwalitatief hoogstaand materiaal en ze beschikken over een uitmuntende afwerking, zodat het in iedere ruimte voor een betoverend en fascinerend effect zorgt.

Gebruiksvriendelijke en milieubewuste verlichting

Wij vinden het van groot belang dat klanten tevreden zijn met de kwaliteit, maar wij willen tegelijkertijd een bijdrage kunnen leveren aan betere en groenere wereld.

Door deze reden zoeken wij keer op keer naar een optimale balans tussen milieubewuste verlichting, hoogwaardige kwaliteit en de nodige gebruiksvriendelijkheid.

Dit zorgt ervoor dat onze verlichtingssystemen zeer eenvoudig zijn in gebruik en dat je er jarenlang plezier aan kan beleven zonder dat de kwaliteit minder zal worden.

Ecologische verlichting

Verlichting voor iedere ruimte

Bij Elektro4u maken wij gebruik van de merken Prolumia, Uni-Bright, Wever & Ducre en SLV Belgium, zodat wij kunnen voldoen aan de wens en behoeften van iedereen.

Dankzij het veelzijdige en grote aanbod van deze merken, kunnen wij een rijke variatie aan LED-verlichting bieden welke geschikt zijn voor zowel winkels, horeca, ziekenhuizen als gewone huizen. Verder streven deze bedrijven naar milieubewuste verlichting, waardoor ze een bijdrage kunnen leveren aan een groenere wereld.

Kwalitatief hoogstaand en duurzaam

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel, waardoor wij keer op keer de beste kwaliteit en service willen leveren.

Onze producten zijn gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen en ze zijn speciaal ontworpen met een uitmuntend afwerkingsniveau, wat resulteert in een duurzame werking en meer branduren dan gebruikelijk. De energiebesparende werking in combinatie met het ontwerp zorgen er vervolgens voor dat je niet kan ontkomen aan de vele voordelen van onze verlichting.

Bijzondere en opvallende designs

Of het nou om een school, gezinswoning of een hotel gaat, met de slimme verlichting van Elektro4u kan je iedere ruimte omtoveren tot iets moois! We hebben lampen in iedere prijsklasse met ieder een uniek ontwerp, zodat wij je in iedere situatie kunnen bijstaan om uiteindelijk gezamenlijk het perfecte eindresultaat te behalen.

Bij ons heb je alles wat je nodig hebt om letterlijk iedere ruimte tot leven te wekken.

Prolumia Logo

Prolumia heeft een groot en veelzijdig aanbod aan verschillende verlichting, zoals LED-industrieverlichting, LED-lijnverlichting, LED-binnenverlichting en LED openbare verlichting. Hierdoor geeft het invulling aan iedere verlichtingswens en voldoet altijd aan de behoeften van de klant.

Daarnaast beschikt de slimme verlichting over meerdere voordelen, waaronder dat het aanzienlijk minder energie gebruikt dan traditionele verlichting en ze beschikken over meer branduren.

 • Een groot en veelzijdig aanbod aan Led verlichting
 • Geeft invulling aan iedere verlichtingswens
 • Gebruikt aanzienlijk minder energie dan traditionele verlichting
Uni-Bright Logo

Uni-bright is een Belgische producent van LED-verlichting en is continue bezig met het innoveren en optimaliseren van de verschillende verlichtingssystemen.

Het assortiment is zeer uitgebreid en is speciaal ontworpen met oog voor design en technische precisie. Verder zijn de armaturen geschikt voor iedere ruimte of project en dat kan variëren van een winkel tot aan een gewone woning. Uni-bright focust zich op sfeer, indirecte en functionele verlichting, waardoor het fascinerende sfeer en uitstraling mee zich meebrengt.

 • Blijft optimaliseren en innoveren met verlichtingssystemen
 • Speciaal ontworpen met oog voor design en technische precisie
 • Focust zich op sfeer, indirecte en functionele verlichting

Bij Wever & Ducre zoeken ze telkens naar een perfecte balans tussen esthetische verlichting, technische perfectie en een gebruiksvriendelijke installatie. Dit zorgt ervoor dat zij enkel en alleen gebruik maken van kwalitatief hoogwaardige materialen en leveren hiermee uitsluitend hoogstaande en duurzame producten.

De verlichting van Wever & Ducre kan schitteren in een chique restaurant of zorgen voor een gezellig uitstraling in een gemoedelijke woonkamer.

 • Perfecte balans tussen esthetische verlichting, technische perfectie en gebruiksvriendelijkheid
 • Leveren uitsluitend hoogwaardige en duurzame producten
 • Geschikt in een chique restaurant en voor een gezellige uitstraling van een rustige woonkamer

Het bedrijf heeft één missie en dat is om decoratieve verlichting voor iedereen betaalbaar te maken. Hiermee willen zij niet alleen de veeleisende, maar eveneens de budgettair kunnen voorzien van hoogwaardige verlichting.

SLV Beglium biedt een uitgebreid assortiment aan diverse hanglampen, hang- en plafondarmaturen, tafel- en staande lampen, spanningsrailsystemen, inbouwspots en lichtobjecten.

 • Decoratieve verlichting wat voor iedereen betaalbaar is
 • Biedt diverse soorten hanglampen, plafondarmaturen en tafellampen
 • Geschikt voor woonkamers, slaapkamers en andere ruimtes

Geschikt voor particulieren en bedrijven

Het aanbod van de diverse merken in combinatie ons team bestaande uit specialisten, maken het mogelijk om te kunnen voldoen aan de wens van zowel particulieren als bedrijven.

Wil je in jouw nieuwbouwwoning, appartement, restaurant of school verlichting installeren? Wij staan klaar om het volledig uit handen te nemen, zodat jij kan focussen op andere projecten die je volledige aandacht nodig hebben!

Slimme verlichting voor bedrijven en particulieren
“LED” there be light!

Ben je op zoek naar verlichting voor een chique restaurant? Of wil je warme en rustieke sfeer in huis creëren? Met onze hulp kan iedere wens worden gerealiseerd! Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Al nagedacht over woningautomatisering met Domotica?

Hoe fijn is het als je met één bedieningspaneel zowel de verwarming, verlichting en alle elektrische apparaten kan bedienen? Dat kan met het slimme KNX Domotica verlichtingssysteem! Een KNX-communicatieprotocol zorgt ervoor dat je op een automatische manier verschillende apparaten met elkaar kan verbinden en hierdoor één gezamenlijk systeem creëert. Dit biedt de mogelijkheid om zowel de verlichting, de verwarming, de gordijnen en je favoriete muziek gemakkelijker en sneller te bedienen. Met KNX worden namelijk alle apparaten in de woning met elkaar verbonden, wat resulteert in meer gebruiksgemak, veiligheid en comfort tijdens het dagelijks leven.

Elektro4u heeft de nodige ervaring en expertise op het gebied van elektriciteitswerken.

Het was nog nooit zo makkelijk om letterlijk alle taken, reparaties en installaties uit te besteden!

Dennenstraat 37, 2260 Westerlo
0470/81 64 38
info@elektro4u.be

BE 0849.122.657

Naar boven

© 2022 Elektro4u. All rights reserved.
Made with ♥︎ by Digital Work.