Laadpaal laten plaatsen aan huis

Heb je een elektrische auto en wil je op een efficiënte en slimme wijze je hybride auto of EV kunnen opladen? Wij van Elektro4u staan voor je klaar om elektrische laadpalen te plaatsen!

Ons team bestaat uit meerdere specialisten en installateurs op het gebied van slim laden en wij staan klaar om je te helpen bij het installeren van laadpalen. Wij hebben laadpalen van de merken EVBox, Mannekes en Smappee, zodat wij voor ieder zijn wens budget een oplossing hebben!

Auto thuis laden met laadpaal

Waarom kiezen voor Elektro4u?

 • Werken met de beste merken EVBox, Mennekes en Smappee

 • Beschikken over een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding

 • Je bent verzekerd van de allerbeste en veiligste installatieservice

 • Een snelle installatie

 • Luisteren naar je wensen en denken graag mee aan oplossingen

 • Op ieder gewenst moment je auto van stroom kunnen voorzien

Smappee Laadpaal

Laadpalen voor thuis

Als je kiest voor een thuislaadpaal dan creëer je de mogelijkheid om jouw elektrische auto gemakkelijk en snel vanuit huis op te laden. Dit is niet alleen de veiligste optie, maar het laden gaat ook maar liefst 8x sneller dan een regulier stopcontact te gebruiken.

Bovendien kan je jouw laadpaal op afstand bedienen en de nodige gegevens en informatie moeiteloos inzien wanneer je de paal met de laadbeheersoftware verbindt. Verder kan je laadsessie inplannen tijdens daluren, zodat je niet alleen tijd bespaart, maar ook aan je portemonnee kan denken.

 • Veiliger en sneller dan een regulier stopcontact
 • Zeer gebruiksvriendelijk en handzaam in gebruik
 • Bespaart geld door te laden tijdens daluren

Laadpalen voor bedrijven

Ben je een werkgever, retailer of wagenparkbeheerder en wil je medewerkers of gasten de mogelijkheid bieden om elektrische auto’s te kunnen opladen? Wij van Elektro4u staan klaar om je te helpen bij het installeren van laadpalen, zodat jij kan focussen op zaken of projecten die er echt toe doen.

De laadpalen beschikken over ingebouwde slimme functionaliteiten, zodat je het op ieder gewenst moment kan uitbreiden naarmate de vraag groeit. Verder vergroot je jouw inkomsten door laadtarieven in te voeren. Medewerkers en klanten zullen deze service waarderen!

 • Houd je werknemers tevreden en straalt waardering uit
 • Behaal je vastgestelde duurzaamheidsdoelen
 • Genereer een extra inkomstenbron met instellen van laadtarieven

Hoe werkt de installatie van een laadpaal?

Bij Elektro4u werken wij enkel en alleen met gecertificeerde specialisten die met veel zorg en aandacht de installatie willen uitvoeren.

Daarnaast kunnen wij je verzekeren van een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding en ben je verzekerd van de allerbeste en veiligste installatieservice.

Stap 1

De specialist neemt contact met je op voor het bespreken van je wensen en het maken van een afspraak

Stap 2

Wij komen bij je langs voor een voorinspectie om de plaatsing te bespreken

Stap 3

Na de voorinspectie zullen wij starten met het plaatsen en installeren van de gewenste laadpaal

Stap 4

Nu is het tijd om je EV of hybride auto aan de laadpaal te bevestigen en op te laden!

Wat kost het installeren van een laadpaal?

De gemiddelde kosten voor het installeren van een laadpaal varieert van €500,- tot €1500,-, maar dit is natuurlijk afhankelijk van het aantal en de overige wensen van de klant.

Daarnaast zijn er in sommige gevallen meer werkzaamheden nodig, waardoor de prijs hoger kan zijn. Echter kiezen wij altijd voor de oplossing met een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.

Welke aansluiting heb ik nodig voor een laadpaal?

Wil je kunnen laden aan 7,4kW of 22kW dan is het belangrijk om over minimaal 32A te beschikken.

Voor 3,7kW of 11kW is een 16A aansluiting voldoende, maar je wilt natuurlijk ook nog gebruik kunnen maken van verlichting en kunnen koken. Boven het vermogen van de laadpaal moet er ook nog marge overblijven voor de overige elektrische apparaten in huis.

Het merk Smappee betreft een vooruitstrevend merk dat is bekroond als zijnde cleantechbedrijf dat klanten helpt om energie en geld te besparen door het energieverbruik te verlagen en op een efficiënte wijze energie te verhogen. Hierdoor is Smappee Infinity een modulaire en toekomstbestendige oplossing voor iedere energiebehoefte.

Ook zijn de laadpalen speciaal ontworpen een energiemanagement technologie met dunamic load balancing, zodat je slim je auto kan opladen met atonome beveiliging tegen overbelasting. Hierdoor kan tijdens iedere laadsessie het gebruik van hernieuwbare energie of energie tijdens de daluren worden gemaximaliseerd. Door te kiezen voor dit merk, kies je voor het slim en optimaal laden van elektrische wagens.

Het merk EVBox is op dit moment de internationale marktleider op het gebied van laadpalen en biedt dan ook kwalitatieve oplossingen voor zowel thuis als bedrijfsgebruik. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en is in 2010 opgericht met als missie een alles-in-1 oplossing te bieden voor ev’s.

Dat is dan ook gelukt en sindsdien heeft het bedrijf diverse grote ontwikkelingen doorgemaakt met als volgende doorbraak de tweede generatie producten in 2017.

Verder kan je met EVBox over de hoogste laadsnelheid beschikken van maar liefst 22 kW, waardoor je 8x sneller kan opladen dan het stopcontact. Dit zorgt er vervolgens voor dat je binnen één nacht weer over een volledig opgeladen accu kan beschikken.

Met een Mennekes laadpaal heb je de perfecte oplossing in huis om een groot en veelzijdig scale aan elektrische voertuigen te kunnen opladen. De nieuwste type 2 lader maakt het zelfs mogelijk om het te gebruiken voor zowel een type 1 als type 2 oplader, want er zit namelijk geen vaste laadkabel aan vast. Verder bieden zij een brede reeks aan elektrische laadpunten voor zowel thuis laden als voor het opladen op de openbare weg door middel van het publieke stroomnet. Daarnaast is het merk al jaren nauw verbonden met e-mobility wegens verschillende componenten in elektrische auto’s.

De duizenden actieve laadpalen in heel Europa maken het tot een grote speler op de internationale markt. Wat voor eisen of wensen je ook hebt, met Mennekes is er altijd een oplossing!

Ook op zoek naar een slimme laadpaal?

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je vragen met betrekking tot de kosten? Bekijk de tarieven op onze website of vraag een offerte aan door middel van onze contactgegevens. Onze specialisten staan vervolgens voor je klaar om je vragen en/of opmerkingen zo snel mogelijk te beantwoorden, zodat je niet te lang met je vragen blijft zitten.

Elektro4u heeft de nodige ervaring en expertise op het gebied van elektriciteitswerken.

Het was nog nooit zo makkelijk om letterlijk alle taken, reparaties en installaties uit te besteden!

Dennenstraat 37, 2260 Westerlo
0470/81 64 38
info@elektro4u.be

BE 0849.122.657

Naar boven

© 2022 Elektro4u. All rights reserved.
Made with ♥︎ by Digital Work.