Elektriciteitswerken nieuwbouw & renovatie

Heb je een nieuwbouwwoning of is je huidige woning aan renovatie toe en ben je op zoek naar een vakkundig en gespecialiseerd bedrijf voor de elektriciteitswerkzaamheden?

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat alle elektriciteitswerken in en aan een huis op het juiste moment worden uitgevoerd. Daarnaast weet je ook dat je verplicht bent om iedere 25 jaar de elektriciteit te laten keuren en een vroegtijdige inspectie kan dan ideaal zijn om onverwachte problemen of mankementen te voorkomen.

We maken gebruik van stroom voor talloze toepassingen en apparaten, gedurende de hele dag. Hierdoor is een uitstekende installatie dan ook noodzakelijk en essentieel om niet voor verrassingen komen te staan. Kies je voor een comfortabel en stabiel leven, dan kies je voor de elektriciteitswerken van Elektro4u. Met ons ben je verzekerd van een betoverend eindresultaat waar je nog jarenlang van kan blijven genieten!

Elektriciteitswerkzaamheden voor nieuwbouw

Elektro4u is een betrouwbare en vakkundige partner voor alle elektriciteitswerken van alle soorten nieuwbouwwoningen- en appartementen. Wij bespreken samen met de klant de behoeften en wensen, waarna we een gedetailleerde offerte opmaken.

Na de goedkeuring en uittekenen van de plannen wordt er een afspraak ingepland voor de nodige voorbereidingen, zoals het maken van sleuven en gaten. Ook zullen we direct starten met het plaatsen van leidingen en hechtpunten voor stopcontacten en schakelaars.

De tweede fase bestaat uit een nacontrole en het plaatsen van zekeringen, stopcontacten, schakelaars en lichtpunten. Verder zullen alle elektriciteitsvoorzieningen worden aangesloten om zo een compleet beeld van het eindresultaat te kunnen schetsen en het tot in detail te kunnen opleveren.

Elektriciteit in nieuwbouw laten leggen

Renovatie van je huidige woning of zaak

Elektriciteit leggen renovatie

Steeds meer particulieren en bedrijven renoveren en verbouwen hun woning/pand om te moderniseren en te voldoen aan de gestelde elektriciteitseisen.

Een renovatie inspectie van Elektro4u is dan ook de perfecte gelegenheid om de elektriciteitsleidingen grondig te controleren en te bekijken of deze nog steeds veilig zijn en voldoen aan de gestelde normen van vandaag.

Wij zullen zorgen voor een nauwkeurige en grondige inspectie om vervolgens gezamenlijk een renovatieplan op te stellen waarin de wettelijke regels zijn verwerkt!

Vrijblijvende offerte!

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvende offerte!

Het zelf bouwen van een huis

Heb je de droom om een eigen woning te bouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen met het aanleggen van elektriciteitsvoorzieningen? Wij kunnen je hiermee helpen! Samen met ons team bestaande uit specialisten kan je de elektriciteitswerkzaamheden laten uitvoeren.

Het zelf bouwen van een woning wordt alleen maar duurder, waardoor het telkens moeilijker wordt om deze droom te realiseren. Met Elektro4u kan je duizenden euro’s besparen op jouw bouwbudget en is het niet nodig om bouwervaring te hebben. Kies voor ons om deze werkzaamheden volledig uit te besteden en te automatiseren.

Elektriciteit leggen tijdens renovatie

Tussentijdse herstellingen en reparaties

Elektro4u staat voor je klaar om tussentijdse herstellingen, reparties en andere elektrische installaties te verrichten. Met een ervaren en professioneel team kan ieder probleem binnen no-time worden opgelost en kan je er weer jarenlang plezier aan beleven.

Ook is het mogelijk om kleine reparatiewerkzaamheden uit te voeren, zoals het repareren van kapotte verlichting of een defecte deurbel. Geen enkele herstelling of reparatie is te klein voor ons en wij staan voor je klaar!

Veilig en verantwoord

Ons team bestaat uit meerdere specialisten op het gebied van het aanleggen, installeren en herstellen van elektriciteitssystemen in jouw woning of zaak. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise in het vak kan je niet alleen een excellente service verwachten, maar wij zorgen tevens voor een perfecte afwerking voor de nodige veiligheid. Hierdoor kan je iedere dag weer genieten van een veilige en aangename woonomgeving.

Wij luisteren aandachtig en zorgvuldig naar de wensen en voorkeuren van onze klanten om vervolgens samen tot de beste oplossing te komen voor jouw huis of bedrijf. Tijdens de installatie kan je rekenen op een ideale plaatsing van alle leidingen, stopcontacten en overige elektrische apparaten.

Hoe gaan wij te werk?

Bij ons is het mogelijk om zowel kleine als volledige renovaties uit te laten voeren. Voordat we beginnen met de renovatie zullen we gezamenlijk bekijken wat het beste past bij jouw situatie. Bij de voorinspectie zullen onderstaande onderwerpen worden besproken:

  • Wat wil je allemaal kunnen bedienen?

  • Hoeveel stopcontacten wil je en waar moeten deze worden geplaatst?

  • Waar wil je de verlichting plaatsen?

  • Geef je de voorkeur aan een parlofoon of een videofoon?

  • Wil je alarmbekabeling voor bijvoorbeeld beveiligingscamera’s?

  • Heb je de wens voor speciale elektriciteitsvoorzieningen in de tuin?

  • Hoeveel ruimtes moeten van lichtpunten worden voorzien?

Tijdens de voorinspectie wordt letterlijk alles besproken en bij vragen en/of opmerkingen staan wij klaar om deze te beantwoorden. Verder denken we met je mee om uiteindelijk gezamenlijk het gewenste resultaat te behalen.

Elektro4u Installateur

Wil je tussentijds nog dingen aanpassen?

Dat is zeker mogelijk! Voordat we met de werkzaamheden starten, zullen we alles aftekenen en nemen we alle afgetekende dingen nogmaals met je door.

Dit geeft je de mogelijkheid om nog extra wensen door te geven, zoals het plaatsen van een extra stopcontact of een bepaalde ruimte van een extra lichtpunt te voorzien.

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid

Wij vinden het van groot belang dat klanten meer dan tevreden zijn met onze service, waardoor wij keer op keer streven naar een goed en praktisch elektriciteitsplan! Toon ons de gewenste plannen voor een nieuwbouwwoning, appartement of project om vervolgens de ideeën en diverse mogelijkheden te bespreken.

Enthousiast geworden?

Ben je benieuwd wat wij van Elektro4u voor jou kunnen betekenen? Wil jij elektriciteitswerken bij een nieuwbouw of renovatie laten uitvoeren door een vakkundig en gespecialiseerd bedrijf? Ons team met specialisten staan voor je klaar en tijdens een persoonlijk gesprek ontdek je vele mogelijkheden! Twijfel niet langer en neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor het opstellen van een vrijblijvende offerte!

Elektro4u heeft de nodige ervaring en expertise op het gebied van elektriciteitswerken.

Het was nog nooit zo makkelijk om letterlijk alle taken, reparaties en installaties uit te besteden!

Dennenstraat 37, 2260 Westerlo
0470/81 64 38
info@elektro4u.be

BE 0849.122.657

Naar boven

© 2022 Elektro4u. All rights reserved.
Made with ♥︎ by Digital Work.